187 de persoane angajate prin intermediul AJOFM Sibiu în luna ianuarie Reviewed by CD on . În luna ianuarie 2019, ca urmare a serviciilor şi măsurilor de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite de AJOFM Sibiu, 187 de persoane s-au încadrat în mun În luna ianuarie 2019, ca urmare a serviciilor şi măsurilor de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite de AJOFM Sibiu, 187 de persoane s-au încadrat în mun Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»187 de persoane angajate prin intermediul AJOFM Sibiu în luna ianuarie

187 de persoane angajate prin intermediul AJOFM Sibiu în luna ianuarie

187 de persoane angajate prin intermediul AJOFM Sibiu în luna ianuarie

În luna ianuarie 2019, ca urmare a serviciilor şi măsurilor de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite de AJOFM Sibiu, 187 de persoane s-au încadrat în muncă.
Din totalul persoanelor ocupate până la data de 31 ianuarie 2019, 71 au peste 45 de ani, 34 au vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani, 46 au între 25 şi 35 de ani, iar 36 sunt tineri sub 25 de ani (dintre care 30 tineri NEET).

Cele mai multe persoane încadrate sunt de sex masculin (107), numărul femeilor fiind de 80.

În funcţie de rezidenţă, 115 persoane angajate în perioada de referinţă provin din mediul urban, iar 72 persoane sunt din mediul rural.

Nivelului de pregătire al persoanelor pentru care a fost identificat un loc de muncă, arată astfel: (55 persoane)cu studii liceale şi post liceale, gimnaziale (49 persoane), profesionale (46 persoane), superioare (28 persoane) iar 9 persoane sunt cu studii primare şi fără studii.

Din numărul total de persoane care au fost angajate prin intermediul AJOFM Sibiu, 78 de persoane fac parte din categoria celor greu sau foarte greu ocupabile. Precizăm că încadrarea într-o categorie de ocupabilitate se realizează ca urmare a activităţii de profilare a persoanelor înregistrate în evidenţele noastre.

Pentru integrarea pe piaţa muncii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă înregistrate în baza de date a agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa beneficiază de pachete personalizate de măsuri active prevăzute de Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată.

În luna ianuarie 2019, numărul persoanelor care au beneficiat de asistenţă pentru înregistrarea în evidenţă ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea asigurării protecţiei sociale privind acordarea indemnizaţiei de şomaj sau cuprinderea în măsuri active, a fost de 465 persoane.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus