30 de puieți de stejar roșu plantați în jurul troiței de la Șelimbăr Reviewed by CD on . Prefectul județului Sibiu, Adela Muntean, și subprefectul Horațiu Marin au plantat câte un stejar la Monumentul Eroilor, din Șelimbăr, în memoria ostașilor româ Prefectul județului Sibiu, Adela Muntean, și subprefectul Horațiu Marin au plantat câte un stejar la Monumentul Eroilor, din Șelimbăr, în memoria ostașilor româ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»30 de puieți de stejar roșu plantați în jurul troiței de la Șelimbăr

30 de puieți de stejar roșu plantați în jurul troiței de la Șelimbăr

30 de puieți de stejar roșu plantați în jurul troiței de la Șelimbăr

Prefectul județului Sibiu, Adela Muntean, și subprefectul Horațiu Marin au plantat câte un stejar la Monumentul Eroilor, din Șelimbăr, în memoria ostașilor români căzuți în Primul Război Mondial.
Alături de oficialii Instituției Prefectului – Județul Sibiu au fost primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, și inspectorul-șef al Gărzii Forestiere Brașov, Cristian Ignat.
Reprezentanții autorităților publice locale și ai Gărzii Forestiere Brașov au plantat, ieri, 30 de puieți de stejar roșu în jurul troiței de la Șelimbăr. Acțiunea face parte din proiectul „Pădurea Centenar”, derulat de Ministerul Apelor și Pădurilor, proiect inclus în Programul Național pentru Aniversarea Centenarului Marii Uniri.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus