Acțiunea „Scutul Pădurii” în județul Sibiu Reviewed by CD on . În data de 16 ianuarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Nocrich au organizat o acțiune de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de arbori pe raza de co În data de 16 ianuarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Nocrich au organizat o acțiune de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de arbori pe raza de co Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiunea „Scutul Pădurii” în județul Sibiu

Acțiunea „Scutul Pădurii” în județul Sibiu

Acțiunea „Scutul Pădurii” în județul Sibiu

În data de 16 ianuarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Nocrich au organizat o acțiune de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de arbori pe raza de competență.

Cu această ocazie, pe DJ 106, în localitatea Fofeldea, a fost oprită pentru control o autoutilitară condusă de către un bărbat domiciliat în comuna Cristian, vehicul prin intermediul căruia șoferul transporta cantitatea de 2.5 mc material lemnos fără a deține documente legale de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Sibiu.

De asemenea, în aceeași localitate, a fost depistat un alt sibian care, prin intermediul unui ansamblu auto, transporta cantitatea de 2,7 mc material lemnos specia fag, pentru care a prezentat un aviz de însoțire neconform cu realitatea, specia de lemn notată pe aviz fiind cea de stejar.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Sibiu.

Acțiunile polițiștilor continuă în vederea prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus