Activități desfășurate de ISU Sibiu cu copiii cu ocazia Zilei Porților Deschise Reviewed by CD on . Primii vizitatori sosiți azi la sediul ISU Sibiu au fost elevii Liceului Teoretic "Onisifor Ghibu" din Sibiu. Însoțiți de un cadru didactic, elevii au avut ocaz Primii vizitatori sosiți azi la sediul ISU Sibiu au fost elevii Liceului Teoretic "Onisifor Ghibu" din Sibiu. Însoțiți de un cadru didactic, elevii au avut ocaz Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Activități desfășurate de ISU Sibiu cu copiii cu ocazia Zilei Porților Deschise

Activități desfășurate de ISU Sibiu cu copiii cu ocazia Zilei Porților Deschise

Activități desfășurate de ISU Sibiu cu copiii cu ocazia Zilei Porților Deschise

Primii vizitatori sosiți azi la sediul ISU Sibiu au fost elevii Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” din Sibiu. Însoțiți de un cadru didactic, elevii au avut ocazia să cunoască autospecialele de intervenție, echipamentele și mijloacele cu care pompierii sibieni acționează în situații de urgență.
În cadrul programului “Ziua Porților Deschise” organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, pompierii sibieni au dezvăluit copiilor câteva secrete ale meseriei de salvator.
Vizitele din această zi se înscriu în activitățile de informare preventivă derulate de către ISU Sibiu cu scopul de a dezvolta în rândul copiilor un comportament preventiv.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus