Activități organizate de ISU Sibiu cu ocazia Zilei Pompierilor din România Reviewed by CD on . În fiecare an, la data de 13 septembrie, se sărbătoreşte ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA. În această zi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Cro În fiecare an, la data de 13 septembrie, se sărbătoreşte ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA. În această zi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Cro Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Activități organizate de ISU Sibiu cu ocazia Zilei Pompierilor din România

Activități organizate de ISU Sibiu cu ocazia Zilei Pompierilor din România

Activități organizate de ISU Sibiu cu ocazia Zilei Pompierilor din România

În fiecare an, la data de 13 septembrie, se sărbătoreşte ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA. În această zi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu aniversează 168 de ani de la o dată memorabilă în tradiţia armei pompierilor: lupta eroică purtată, la 13 septembrie 1848, de pompierii militari din Bucureşti împotriva trupelor otomane venite să înfrângă mişcarea revoluţionară română.
Cu această ocazie, în perioada 03-15 septembrie a.c., ISU Sibiu organizează competiţii sportive, exerciții practice, Ziua Porților Deschise, expoziţii cu tehnica şi mijloacele de intervenţie și acțiuni de informare preventivă a populației.
Manifestările dedicate Zilei Pompierilor din România au debutat sâmbătă, 03 septembrie a.c., prin defăşurarea unor cursuri de instruire a populaţiei în ceea ce privește acordarea primului-ajutor în situaţii de urgenţă, de către cadrele ISU Sibiu. Activităţile au avut loc, în parcarea centrului comercial din municipiul Sibiu, în intervalul orar 10.00-21.00, perioadă în care, în această locaţie a staţionat Caravana SMURD „Fii pregătit!”.
Activităţile continuă cu organizarea unor competiţii sportive, depuneri de coroane la mormintele pompierilor sibieni căzuţi la datorie, desfăşurarea unui ceremonial-militar la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, organizarea Zilei Porţilor Deschise la toate subunitățile de pompieri din județ (13 septembrie a.c., intervalul orar 12.00-15.00) și retragerea cu torțe a pompierilor din cadrul ISU Sibiu(13 septembrie, ora 20.00).
Seria activităţilor dedicate acestei zile, se va încheia, în data de 15 septembrie a.c., cu desfășurarea unui exercițiu cu forțe și mijloace în teren, care vor simula intervenția în caz de incendiu la Biserica Fortificată din Valea Viilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus