AJOFM Sibiu: Locuri de muncă pentru persoanele calificate ȋn domeniul hotelier-gastronomic care doresc să lucreze în Germania Reviewed by CD on . Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 19 posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 19 posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier Rating: 0
EÈ™ti aici: Acasă » Articole Recomandate»AJOFM Sibiu: Locuri de muncă pentru persoanele calificate È‹n domeniul hotelier-gastronomic care doresc să lucreze în Germania

AJOFM Sibiu: Locuri de muncă pentru persoanele calificate ȋn domeniul hotelier-gastronomic care doresc să lucreze în Germania

AJOFM Sibiu: Locuri de muncă pentru persoanele calificate ȋn domeniul hotelier-gastronomic care doresc să lucreze în Germania

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 19 posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic (ospătar – 8 posturi, recepționer – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine – 4 posturi, coordonator evenimente – 1 post, sous chef – 1 post, organizator salon mic dejun – 1 post, agent operațiuni hotel – 1 post și agent servicii clienți – 1 post), care doresc să desfășoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt și alți angajatori germani, reprezentați de Agenția Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internațională Hessa, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Brașov ȋn luna octombrie 2017.
Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie ȋndeplinite următoarele condiții:
– pentru posturile de ospătar: calificare profesională È™i experienţă în domeniu, precum È™i cunoÈ™tinÅ£e bune/foarte bune de limbă germană È™i engleză (nivel B1/B2);
– pentru posturile de recepÈ›ioner: calificare profesională È™i/sau experienţă in domeniu, abilități de utilizare a programului de rezervare Opera È™i cunoÈ™tinÅ£e foarte bune de limbă germană È™i engleză (nivel C1/C2);
– pentru posturile de bucătar/commis de cuisine È™i sous chef: calificare profesională È™i experiență È‹n domeniu, precum È™i cunoÈ™tinÈ›e bune/foarte bune de limbă germană (nivel B1/B2) sau de limbă engleză (nivel C1/C2);
– pentru postul de coordonator evenimente: studii universitare È‹n domeniul turismului È™i experiență È‹n organizarea de evenimente, abilități de contabilitate È™i de utilizare a programului Opera Sales & Catering, precum È™i cunoÈ™tinÅ£e foarte bune de limbă germană È™i engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1);
– pentru posturile de organizator salon mic dejun, agent operaÈ›iuni hotel È™i agent servicii clienÈ›i: calificare profesională È™i/sau experiență È‹n domeniu, abilități de contabilitate È™i de utilizare a programelor Opera, Micros 9700 È™i/sau Simphony È™i cunoÈ™tinÈ›e foarte bune de limbă germană È™i engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1).

Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1800 – 2250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar È™i sous chef, 1850 – 2095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2095 euro brut/lună, pentru posturile de recepÈ›ioner, organizator salon mic dejun, agent operaÈ›iuni hotel È™i agent servicii clienÈ›i, 2000 – 2500 euro brut/lună, pentru postul de coordonator evenimente.
Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.
Persoanele cu domiciliul în județul Sibiu, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, strada Morilor nr. 51 A, telefon 0269 210882 interior 119, pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus