Autobuze noi în Sibiu Reviewed by CD on . Au sosit în Sibiu primele 10 autobuze din cele 55 achiziționate de societatea de transport public Tursib. Restul de 45 de autobuze vor sosi până la finalul aces Au sosit în Sibiu primele 10 autobuze din cele 55 achiziționate de societatea de transport public Tursib. Restul de 45 de autobuze vor sosi până la finalul aces Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autobuze noi în Sibiu

Autobuze noi în Sibiu

Autobuze noi în Sibiu

Au sosit în Sibiu primele 10 autobuze din cele 55 achiziționate de societatea de transport public Tursib. Restul de 45 de autobuze vor sosi până la finalul acestui an. Prezentă la eveniment alături de Ambasadorul Turciei, ES domnul Osman Ertaș și de reprezentanți ai producătorilor autobuzelor, primarul Astrid Fodor a subliniat că Tursib are acum premisele pentru un transport public performant: o autobază nouă și modernă, dar și o flotă care va fi înnoită treptat în următoarea perioadă, Primăria Sibiu având în curs proiecte pentru achiziția a încă 60 de autobuze din fonduri locale și fonduri UE.

Noile autobuze sunt produse de ANADOLU ISUZU și de KARSAN OTOMOTIV şi sunt dotate cu sisteme de climatizare, sisteme informatice de monitorizare conectate la baza Tursib, cu sisteme de supraveghere video atât în interior cât și în exterior, sisteme electronice de validare a plății călătoriei, cu echipamente pentru asigurarea serviciilor WIFI, cu sisteme audio și video de informare a călătorilor. Ambele modele de autobuze au podea joasă și facilități pentru accesul pasagerilor cu mobilitate redusă și locuri rezervate pentru pasagerii cu nevoi speciale.

Autobuzele sosite la Sibiu vor fi înmatriculate rapid și scoase pe trasee.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus