Bănuiți de evaziune fiscală, reținuți de polițiștii sibieni Reviewed by CD on . La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au reţin La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au reţin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuiți de evaziune fiscală, reținuți de polițiștii sibieni

Bănuiți de evaziune fiscală, reținuți de polițiștii sibieni

Bănuiți de evaziune fiscală, reținuți de polițiștii sibieni

La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au reţinut doi bărbaţi, cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal vizând săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, au identificat doi bărbaţi cu vârsta de 30, respectiv 32 de ani, domiciliaţi în judeţul Sibiu, respectiv Braşov, bănuiţi că, în perioada 2013 – 2015, au desfăşurat activităţi în domeniul construcţiilor fără a evidenţia în contabilitatea firmei administrate veniturile obţinute, în sumă de 1,3 milioane lei.

La data de 11 aprilie a.c., cei doi bărbaţi au fost reţinuţi 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, la data de 12 aprilie a.c., să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus