Baschetul 3×3 revine la Sibiu, în perioada 14-16 iulie Reviewed by CD on . În Parcarea Teatrului va avea loc cea de-a IX-a ediție Sibiu Streetball care va reuni peste 60 de echipe din țară și din străinătate. Acestea se vor lupta pentr În Parcarea Teatrului va avea loc cea de-a IX-a ediție Sibiu Streetball care va reuni peste 60 de echipe din țară și din străinătate. Acestea se vor lupta pentr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Baschetul 3×3 revine la Sibiu, în perioada 14-16 iulie

Baschetul 3×3 revine la Sibiu, în perioada 14-16 iulie

Baschetul 3×3 revine la Sibiu, în perioada 14-16 iulie

În Parcarea Teatrului va avea loc cea de-a IX-a ediție Sibiu Streetball care va reuni peste 60 de echipe din țară și din străinătate. Acestea se vor lupta pentru calificarea la grupa „3×3 Sibiu Challenger”.

Concursul este structurat pe următoarele categorii: U13, U15, U18, +35 și Open Masculin și Feminin (+16). Câștigătorii primelor două locuri de la „Sibiu Streetball”, considerat turneu satelit, se califică la „3×3 Sibiu Challenger”, grupă la care se reunesc profesioniști din întreaga lume. Primele două echipe clasate vor avea asigurată și participarea la etapa de Cupă Mondială, „World Tour”, competiție care anul acesta se va desfășura la Praga.

Pentru al doilea an consecutiv va avea loc la Sibiu și 3×3 Sibiu Challenger. Competiția se va desfășura în aceeași perioadă și este dedicată exclusiv echipelor profesioniste. La aceasta vor participa 16 echipe internaționale, pretendente la titlul mondial.
În afara competiției, vor mai avea loc și concursuri pentru cei care asistă la eveniment: aruncări de trei puncte, aruncări libere, concursuri de slam dunk și concursuri de îndemânare.

„Sibiu Streetball” este un eveniment organizat de Asociația Clubul Sportiv Eco Sport Team și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus