Bătaie în Sibiu, pentru un loc de parcare Reviewed by CD on . În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 12,30, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Constituției din municipiul Si În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 12,30, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Constituției din municipiul Si Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bătaie în Sibiu, pentru un loc de parcare

Bătaie în Sibiu, pentru un loc de parcare

Bătaie în Sibiu, pentru un loc de parcare

În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 12,30, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Constituției din municipiul Sibiu, într-o parcare din curtea unui imobil, a izbucnit o altercație între mai multe persoane.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că altercația a fost generată de parcarea unui autoturism pe o proprietate privată fără acordul deținătorului terenului.

Conflictul a degenerat în acte de violență, proprietarul locului de parcare, un sibian în vârstă de 34 de ani, suferind vătămări corporale pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Sibiu, fără a necesita internarea.

A fost identificat autorul agresiunii, un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 11 septembrie, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe, respectiv amenințare.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus