Călăreți și trăsură tradițională la Festivalul Berii de la Mediaș Reviewed by CD on . Sfârșitul de săptămână aduce distracția în municipiul nostru, iar medieșenii sunt invitați să participe în Piața Corneliu Coposu la „Festivalul Berii“. Vineri, Sfârșitul de săptămână aduce distracția în municipiul nostru, iar medieșenii sunt invitați să participe în Piața Corneliu Coposu la „Festivalul Berii“. Vineri, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Călăreți și trăsură tradițională la Festivalul Berii de la Mediaș

Călăreți și trăsură tradițională la Festivalul Berii de la Mediaș

Călăreți și trăsură tradițională la Festivalul Berii de la Mediaș

Sfârșitul de săptămână aduce distracția în municipiul nostru, iar medieșenii sunt invitați să participe în Piața Corneliu Coposu la „Festivalul Berii“.

Vineri, 14 iulie, un alai format dintr-o trăsură trasă de cai din rasa frizian, însoțită de călăreți ai Clubului de Echitație Transylvania și de membrii Ansamblului Purtata va porni din zona Sălii Traube, la ora 18,00 și va putea fi admirat pe traseul Piața Regele Ferdinand I– Strada Petöfi Sandor – Piața Corneliu Coposu. Participanții vor avea ocazia să vadă frumoase costume tradiționale românești, precum și pe frumoasa olandeză Julietta, care s-a îndrăgostit atât de meleagurile noastre, cât și de un fecior român.

Programul artistic folcloric din ziua de vineri va fi transmis în direct de către Etno TV, pe scena amplasată în Piața Corneliu Coposu urcând: Narcisa Luncan, Valeria și Traian Ilea, Ovidiu Purcea Somes, Maria Butilă, Ionela Moruțan, Anca Mărginean și Robert Târnoveanu. Seara de vineri se va încheia cu un concert al trupei Noaptea Târziu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus