Caravana TIFF revine la Mediaș Reviewed by CD on . În zilele de 21 și 22 august, medieșenii sunt așteptați la „Caravana TIFF“, care se organizează la nivel național pentru al optulea an consecutiv. Piața Regele În zilele de 21 și 22 august, medieșenii sunt așteptați la „Caravana TIFF“, care se organizează la nivel național pentru al optulea an consecutiv. Piața Regele Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Caravana TIFF revine la Mediaș

Caravana TIFF revine la Mediaș

Caravana TIFF revine la Mediaș

În zilele de 21 și 22 august, medieșenii sunt așteptați la „Caravana TIFF“, care se organizează la nivel național pentru al optulea an consecutiv. Piața Regele Ferdinand I este locația aleasă pentru proiecțiile din cele două seri, începând cu ora 21.30.
În data de 21 august, va fi proiectat „Povestea iubirii“, film care urmărește dragostea dintre doi tineri evrei din Polonia, pe care ororile celui de-al doilea război mondial par să-i despartă pentru totdeauna. Producția a fost filmată parțial în Transilvania, iar regia îi aparține renumitului cineast român stabilit în Franța, Radu Mihăileanu.
În seara de 22 august, veți putea urmări filmul românesc „Vara s-a sfârșit“, care va readuce pe marele ecran atmosfera anilor 1990, când, așa cum mărturisește regizorul Radu Potcoavă, „să fii online însemna să ieşi în curtea şcolii, maidanul din spatele blocului era cel mai tare afterschool, iar blugii largi şi şapca cu Chicago Bulls erau cel mai tare status“.
Intrarea la ambele proiecții este liberă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus