Cicliștii de la Măgura Cisnădie au participat la un concurs în Austria Reviewed by CD on . Cicliștii de la Măgura Cisnădie au participat pentru prima dată la un concurs internațional, alaturi de sportivi din inca 9 tari. Este vorba despre KAMPTAL KLAS Cicliștii de la Măgura Cisnădie au participat pentru prima dată la un concurs internațional, alaturi de sportivi din inca 9 tari. Este vorba despre KAMPTAL KLAS Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cicliștii de la Măgura Cisnădie au participat la un concurs în Austria

Cicliștii de la Măgura Cisnădie au participat la un concurs în Austria

Cicliștii de la Măgura Cisnădie au participat la un concurs în Austria

Cicliștii de la Măgura Cisnădie au participat pentru prima dată la un concurs internațional, alaturi de sportivi din inca 9 tari. Este vorba despre KAMPTAL KLASSIK TROPHY 2017-Austria/Zobing.
Primul care a luat startul a fost Romulus Vestemean, care a ocupat locul 13 din 32 de concurenți, care au reușit să termine toate cele 5 ture, restul fiind eliminați. După acesta a luat startul Patrick Pescaru la categoria U17, ocupând locul 33 din 60 de sportivi. Juniorii Hozat Elias, David Vestemean și Hambasan Vlad au luat startul la categoria U13, unde au ocupat următoarele locuri: Hozat locul 21, Veștemean locul 28, iar Hambasan locul 30.
Cei mai mici copii din club, categoria U11, au obținut următoarele poziții: Hambasan Dragoș locul 8 și Hozat Andreas locul 15.
Hambasan Dragoș a fost cel care a urcat pe podium ,fiind premiați primi 10 concurenți.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus