Cisnădie are cel mai mare panou de escaladă din judeţul Sibiu Reviewed by CD on . Iubitorii de adrenalină sunt asteptaţi la baza sportivă Măgura Cisnădie, pentru a porni în aventura escaladării panoului înalt de zece metri. Panoul este destin Iubitorii de adrenalină sunt asteptaţi la baza sportivă Măgura Cisnădie, pentru a porni în aventura escaladării panoului înalt de zece metri. Panoul este destin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cisnădie are cel mai mare panou de escaladă din judeţul Sibiu

Cisnădie are cel mai mare panou de escaladă din judeţul Sibiu

Cisnădie are cel mai mare panou de escaladă din judeţul Sibiu

Iubitorii de adrenalină sunt asteptaţi la baza sportivă Măgura Cisnădie, pentru a porni în aventura escaladării panoului înalt de zece metri. Panoul este destinat atât începătorilor, cât şi căţărătorilor medii şi avansaţi. Au fost amenajate peste 20 de trasee de escaladă, cu diferite grade de dificultate.
Cei care nu s-au mai căţărat niciodată pot urma cursuri de iniţiere, cu instructori autorizaţi. În plus, vor beneficia şi de toate echipamentele necesare, având posibilitatea să înveţe tehnica de lucru cu coarda de alpinism. Programul de căţărare va începe de vineri, 16 iunie 2017, între orele 14.00 şi 18.00. Acest panou completeză oferta de spaţii în care cisnădienii se pot recrea şi, în acelaşi timp, pot face sport, iar accesul este gratuit.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus