Comisie de evaluare a pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice periculoase în județul Sibiu Reviewed by CD on . Prefectul Sibiului, Adela Muntean, a dispus astăzi constituirea Comisiei de evaluare a pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice periculoase. Aceasta î Prefectul Sibiului, Adela Muntean, a dispus astăzi constituirea Comisiei de evaluare a pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice periculoase. Aceasta î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Comisie de evaluare a pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice periculoase în județul Sibiu

Comisie de evaluare a pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice periculoase în județul Sibiu

Comisie de evaluare a pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice periculoase în județul Sibiu

Prefectul Sibiului, Adela Muntean, a dispus astăzi constituirea Comisiei de evaluare a pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice periculoase. Aceasta își va desfășura activitatea inclusiv în perioada week-end-ului.
Ca urmare a ploilor abundente din ultimele 24 de ore, în mai multe zone din județul Sibiu s-au înregistrat situații de urgență în care au intervenit structurile Ministerului Afacerilor Interne. Prefectul Adela Muntean a coordonat acțiunile și a verificat, în teren, situația. În calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul a solicitat implicarea tuturor structurilor competente în combaterea efectelor inundațiilor: Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Poliție al Județului, Poliția Locală Sibiu, Sistemul de Gospodărire a Apelor, Societatea Drumuri și Poduri SA, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud SA.
„Facem un apel către comitetele locale pentru situații de urgență și primari să se implice activ în situațiile în care apar probleme cauzate de inundații și să ni le comunice de îndată. De asemenea, solicităm administratorilor drumurilor județene să participe la decolmatarea șanțurilor deoarece, în starea actuală, acestea nu au capacitatea de a face față aluviunilor de pe versanți. Se impune intervenția de îndată, cu utilajele și logistica pe care le au”, subliniază prefectul Adela Muntean.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus