Culinaria Food Show (Sibiu, 23-25 noiembrie) Reviewed by CD on . În perioada 23-25 noiembrie, sibienii sunt invitați la un nou eveniment dedicat gatronomiei. La sala de evenimente Adore (Piața Cibin) va avea loc Culinaria, o În perioada 23-25 noiembrie, sibienii sunt invitați la un nou eveniment dedicat gatronomiei. La sala de evenimente Adore (Piața Cibin) va avea loc Culinaria, o Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Culinaria Food Show (Sibiu, 23-25 noiembrie)

Culinaria Food Show (Sibiu, 23-25 noiembrie)

Culinaria Food Show (Sibiu, 23-25 noiembrie)

În perioada 23-25 noiembrie, sibienii sunt invitați la un nou eveniment dedicat gatronomiei. La sala de evenimente Adore (Piața Cibin) va avea loc Culinaria, o platformă gastronomică integrată regională care se adresează atât publicului larg, cât și producătorilor locali și operatorilor economici din domeniu.

În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de workshop-uri susţinute de către figuri marcante din zona gastronomică locală și regională, sesiuni de degustare a diverselor preparate, o expoziție care oferă ocazia consumatorului individual și operatorilor economici oportunitatea de a se întâlni, de a-și prezenta și promova produsele și multe altele.

Culinaria este un eveniment organizat de SC Cris & Teo SRL și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus