„Daruri din Epoca de Aur”, la Sibiu Reviewed by CD on . Azi, 18 mai, începând cu ora 17, va avea loc la Muzeul „Franz Binder” (Piața Mică 11) vernisajul expoziției „Daruri din Epoca de Aur”. Expoziția aduce în prim-p Azi, 18 mai, începând cu ora 17, va avea loc la Muzeul „Franz Binder” (Piața Mică 11) vernisajul expoziției „Daruri din Epoca de Aur”. Expoziția aduce în prim-p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Daruri din Epoca de Aur”, la Sibiu

„Daruri din Epoca de Aur”, la Sibiu

„Daruri din Epoca de Aur”, la Sibiu

Azi, 18 mai, începând cu ora 17, va avea loc la Muzeul „Franz Binder” (Piața Mică 11) vernisajul expoziției „Daruri din Epoca de Aur”. Expoziția aduce în prim-plan cadourile primite din afara țării de familia Nicolae și Elena Ceaușescu în situații de protocol. Colecția de daruri prezidențiale a intrat în patrimoniul Muzeului în anii 1991 și 1999 și cuprinde peste 450 de obiecte. Acestea vor fi prezentate publicului în cadrul a două expoziții temporare în 2018 și 2019.

În aceeași locație și în aceeași perioadă va avea loc și sub-expoziția „Semicentenar în Epoca de Aur”. Aici vizitatorii vor găsi câteva elemente de fundal legate de anul 1968, Anul Semicentenar: sărbătorirea zilei de 1 Decembrie în comunism, reorganizarea administrativ – teritorială, lansarea autoturismului Dacia, înființarea Gărzilor Patriotice și susținerea simbolică a poporului Cehoslovac după Primăvara de la Praga.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus