Destinații noi de pe Aeroportul Sibiu Reviewed by CD on . Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca a participat la conferința de presă în cadrul careia compania Wizz Air a anunțat 5 noi zboru Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca a participat la conferința de presă în cadrul careia compania Wizz Air a anunțat 5 noi zboru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Destinații noi de pe Aeroportul Sibiu

Destinații noi de pe Aeroportul Sibiu

Destinații noi de pe Aeroportul Sibiu

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca a participat la conferința de presă în cadrul careia compania Wizz Air a anunțat 5 noi zboruri din 2018 de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Sibienii vor putea zbura spre Copenhaga (Danemarca), Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franța), Basel (Elveția) și Frankfurt Hahn (Germania). Cele 5 curse vor fi operaționale din 21 și 22 iunie 2018.

” Consiliul Județean este finanțatorul și susținătorul din punct de vedere bugetar al Aeroportului Internațional Sibiu lucru care nu este de neglijat. Sunt câteva aeroporturi în România care sunt în subordinea Consiliilor Județene și toate aceste județe fac eforturi importante pentru susținerea lor. Aș vrea să trimit un semnal către Guvernul României, către cei care fac bugetele, pentru că eu consider că ar fi bine ca în viitor județele care susțin un aeroport să fie sprijinite din punct de vedere bugetar.Pentru ca Aeroportul din Sibiu să reușească în viitor să își asigure cât mai mult din necesarul bugetar din activități proprii este nevoie de cât mai multe curse, iar dezvoltarea și deschiderea unor noi zboruri de către compania Wizz Air este binevenită.Consiliul Județean sprijină Aeroportul Internațional Sibiu să devină unul dintre cele mai importante din România” a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.
Compania Wizz Air a mai anunțat în conferința de presă și creșterea frecvențelor pe rutele existente: Londra-Luton se va zbura zilnic; Memmingen- 5 zboruri săptămânale; Dortmund- 5 zboruri săptămânale și Nuremberg- 4 zboruri săptămânale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus