Evenimentul rock „100 pentru România” se desfășoară la Sibiu Reviewed by CD on . Un nou eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri va avea loc miercuri, 12 septembrie, începând cu ora 20, în Piața Mare din Sibiu. „100 pentru România” are ca Un nou eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri va avea loc miercuri, 12 septembrie, începând cu ora 20, în Piața Mare din Sibiu. „100 pentru România” are ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Evenimentul rock „100 pentru România” se desfășoară la Sibiu

Evenimentul rock „100 pentru România” se desfășoară la Sibiu

Evenimentul rock „100 pentru România” se desfășoară la Sibiu

Un nou eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri va avea loc miercuri, 12 septembrie, începând cu ora 20, în Piața Mare din Sibiu. „100 pentru România” are ca slogan „România Rocks” și invită spectatorii să asiste la formarea celei mai mari trupe românești, compusă din 100 de muzicieni profesioniști din România, Republica Moldova, Cernăuți (Ucraina) și diaspora românească (chitariști, toboșari, basiști, vocaliști, clăpari, violoniști).

Nume cunoscute precum: Mircea Baniciu, Cristi Minculescu, Cornel Ilie, Dan Bittman, Florin Grigoraș, Roman Iagupov, Ștefan Boldijar, Paul Ciuci, Flavius Buzilă, Călin Goia și Adrian Despot vor aduce în fața publicului cele mai cunoscute și îndrăgite piese din istoria muzicii românești din trecut și până în prezent, într-un program de 100 de minute.

„100 pentru România” este un eveniment organizat de Asociația Cultural-Artistică Hara și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus