Evenimentul ”Unite pentru femeia cu dizabilități”, organizat de DGASPC Sibiu Reviewed by CD on . Președinta Daniela Cîmpean a participat împreună cu vicepreședinta Christine Manta-Klemens și cu secretarul județului, Rodica Țârlea, la evenimentul ”Unite pent Președinta Daniela Cîmpean a participat împreună cu vicepreședinta Christine Manta-Klemens și cu secretarul județului, Rodica Țârlea, la evenimentul ”Unite pent Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Evenimentul ”Unite pentru femeia cu dizabilități”, organizat de DGASPC Sibiu

Evenimentul ”Unite pentru femeia cu dizabilități”, organizat de DGASPC Sibiu

Evenimentul ”Unite pentru femeia cu dizabilități”, organizat de DGASPC Sibiu

Președinta Daniela Cîmpean a participat împreună cu vicepreședinta Christine Manta-Klemens și cu secretarul județului, Rodica Țârlea, la evenimentul ”Unite pentru femeia cu dizabilități”, organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, la Teatrul GONG, marți, 5 martie 2019. Evenimentul a inclus un moment artistic oferit de femeile din centrele de îngrijire și recuperare ale DGASPC, precum și de artiști locali, precum actorul Cătălin Neghină sau interpreta de muzică populară Alina Bâcă.

”Vă doresc o primăvară caldă în suflet în care să vă bucurați de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeață, fie ca o vedeți sau doar o simțiți, și de dragoste necondiționată.
Vă doresc să ajungeți ziua în care să sărbătoriți la 8 martie ziua femeii și atât, să nu avem motive să vorbim de femeia cu dizabilități, iar barierele instituționale și ambientale ce țin de atitudinile oamenilor să fie eliminate, astfel încât să vă simțiți și să fiți simțite de alții doar femei. Atunci când femeile au început lupta pentru egalitate s-a crezut că este imposibil. Dar iată că acum, de 8 martie sărbătorim și lupta femeilor pentru drepturi egale.
Vă doresc ca în curând să sărbătoriți la 8 martie ziua în care prejudecățile au fost învinse și dizabilitatea este văzută ca o abilitate de a fi diferită”, a fost mesajul transmis de președinta Daniela Cîmpean.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus