Expoziția „Swedish Dads Sibiu” va fi vernisată joi, 19 octombrie Reviewed by CD on . Ambasada Suediei în România organizează la Sibiu vernisajul expoziției Swedish Dads, care va avea loc joi, 19 octombrie, la ora 19, la Pavilionul Muzeal Multicu Ambasada Suediei în România organizează la Sibiu vernisajul expoziției Swedish Dads, care va avea loc joi, 19 octombrie, la ora 19, la Pavilionul Muzeal Multicu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziția „Swedish Dads Sibiu” va fi vernisată joi, 19 octombrie

Expoziția „Swedish Dads Sibiu” va fi vernisată joi, 19 octombrie

Expoziția „Swedish Dads Sibiu” va fi vernisată joi, 19 octombrie

Ambasada Suediei în România organizează la Sibiu vernisajul expoziției Swedish Dads, care va avea loc joi, 19 octombrie, la ora 19, la Pavilionul Muzeal Multicultural din Muzeul în aer liber.

Expoziția aparține fotografului suedez Johan Bävman și prezintă modul în care tații suedezi percep rolul bărbatului modern, în contrast cu rolul stereotupului tradițional, paternal. Vor putea fi admirate fotografii cu 20 de tați care au decis să rămână acasă pentru a avea grijă de copii și ce a însemnat acest lucru pentru ei.

Tinerii sibieni vor avea, de asemenea, ocazia să afle mai multe despre oportunitățile de studiu din Suedia și despre societatea suedeză într-un format vizual atractiv.

„Swedish Dads Sibiu” este un proiect realizat de Institutul Suedez, Ambasada Suediei la București împreună cu Muzeul Astra Sibiu și Study in Sweden. Expoziția poate fi vizitată în perioada 19 octombrie – 05 noiembrie 2017. Intrarea publicului este liberă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus