Expoziţie de fotografie: Mediașul în „Epoca de Aur” Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret oragnizează în data de 22 noiembrie, ora 17:00, la sediul Muzeul Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret oragnizează în data de 22 noiembrie, ora 17:00, la sediul Muzeul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziţie de fotografie: Mediașul în „Epoca de Aur”

Expoziţie de fotografie: Mediașul în „Epoca de Aur”

Expoziţie de fotografie:  Mediașul în „Epoca de Aur”

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret oragnizează în data de 22 noiembrie, ora 17:00, la sediul Muzeului Municipal Mediaș expoziția temporară Mediașul în Epoca de Aur – Amintiri din perioada regimului comunist.

Expoziția prezintă numeroase fotografii, majoritatea cu rol propagandistic, realizate la Mediaș între anii 1950-1989.

Imaginile sunt structurate în cadrul expoziției pentru a evidenția diferite aspecte din istoria recentă a orașului, organizate pe domenii largi de activitate care surprind instantanee referitoare la industria și agricultura locală, sănătate, învățămât și tineret, cultură, peisaje urbane, dar și propaganda comunistă.

Expoziția urmărește să aducă în atenția publicului actual o mică parte din atmosfera și oamenii burgului medieșean din a doua jumătatea a secolului XX.

Vernisajul expoziţiei va avea loc miercuri, 22 noiembrie, ora 17:00.

Expoziţia va fi deschisă la sediul Muzeului Municipal Mediaș, Str. M. Viteazu, Nr. 46, în perioada 22 noiembrie 2017 – 26 ianuarie 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus