Expoziție de păsări și animale mici la Sibiu Reviewed by CD on . În perioada 9-11 februarie, Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu si al Direcției Județene Agri În perioada 9-11 februarie, Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu si al Direcției Județene Agri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziție de păsări și animale mici la Sibiu

Expoziție de păsări și animale mici la Sibiu

Expoziție de păsări și animale mici la Sibiu

În perioada 9-11 februarie, Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu si al Direcției Județene Agricole Sibiu, organizează la Sala Transilvania cea de-a 23-a ediție a Expoziției anuale județene de păsări și animale mici, rasă pur.

Programul de vizitare este între orele 12-18 (vineri), 9-18 (sâmbătă) și 9-14 (duminică).
Prețul unui bilet pentru copii este de 2 lei, iar pentru adulți de 5 lei. Cei care doresc să participe la tombolă vor achita un leu, toate biletele fiind câștigătoare.

Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici este o asociație nonprofit, înființată în anul 1987, iar prima expoziție în Sibiu a avut loc în 1988. Asociația este formată din 20 de membri, deși de-a lungul anilor au fost 40 de membri, dar, întrucât acest hobby este costisitor, nu toți au putut face față cheltuielilor.
Membri participă cu exponatele lor la expoziții locale, naționale și internaționale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus