Feeric Fashion Days – 10 ani de când aduce moda pe scenele sibiene Reviewed by CD on . Ediția aniversară va avea loc în perioada 17-23 iulie și reunește la Sibiu peste 50 de designeri și zeci de invitați din toate colțurile lumii, din Argentina, H Ediția aniversară va avea loc în perioada 17-23 iulie și reunește la Sibiu peste 50 de designeri și zeci de invitați din toate colțurile lumii, din Argentina, H Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Feeric Fashion Days – 10 ani de când aduce moda pe scenele sibiene

Feeric Fashion Days – 10 ani de când aduce moda pe scenele sibiene

Feeric Fashion Days – 10 ani de când aduce moda pe scenele sibiene

Ediția aniversară va avea loc în perioada 17-23 iulie și reunește la Sibiu peste 50 de designeri și zeci de invitați din toate colțurile lumii, din Argentina, Hong Kong, Indonezia, Chile, Paraguay, Olanda, etc.

Cea de-a zecea ediție va reuni într-un singur eveniment cele mai spectaculoase locații de prezentare utilizate în ultimii ani, dar și alte locații noi. Vor avea loc prezentări de modă la cariera de piatră de la Turnu Roșu, la Castelul de Lut de pe Valea Zânelor, în tramvaiul Sibiu – Răşinari, pe strada Samuel Brukenthal, pe lacul de la Grădina Zoologică, pe Podul Minciunilor, la Casa Artelor, la Depoul CFR, la Fabrica Boromir, la Redal Expo sau pe Pasajul Scărilor.

În afara prezentărilor de modă sunteți invitați să vizitați și două expoziții. „10.4.1” este o expoziție care prezintă stilul propriu a zece importanți fotografi de modă din țară care au folosit același model. Cei zece fotografi sunt Andreea Retinschi, Roxana Enache, Oltin Dogaru, Cosmin Gogu, Nicola Casini, Alex Gâlmeanu, Victor Oancea, Horațiu Curuțiu, Cornel Petruș și Mitichi. Vernisajul expoziției va avea loc în data de 18 iulie, la Versailles by Buonavista, în apropiere de Cisnădioara. Ulterior, aceasta va putea fi admirată în Feeric Venue – Redal Expo și în cadrul Galei Feeric, care va avea loc în seara zilei de 22 iulie, în Piața Mică.

Cea de-a doua expoziție este o retrospectivă realizată de Sebastian Marcovici a celor 10 ani de festival și va fi expusă pe durata festivalului în Feeric Venue.

Accesul publicului la toate evenimentele din cadrul Feeric Fashion Week este gratuit.

Feeric Fashion Week 2017 este organizat de Fundația Mitichi și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus