Festivalul Sportului Medieșean ,,Bucuria Mișcării’’ (mai-iunie 2017) Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Mediaș împreună cu Clubul Școlar Sportiv Mediaș reia competiția Festivalul Sportului Medieșean ,,Bucuria Mișcării’’. Scopul acestui festiv Primăria Municipiului Mediaș împreună cu Clubul Școlar Sportiv Mediaș reia competiția Festivalul Sportului Medieșean ,,Bucuria Mișcării’’. Scopul acestui festiv Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalul Sportului Medieșean ,,Bucuria Mișcării’’ (mai-iunie 2017)

Festivalul Sportului Medieșean ,,Bucuria Mișcării’’ (mai-iunie 2017)

Festivalul Sportului Medieșean ,,Bucuria Mișcării’’ (mai-iunie 2017)

Primăria Municipiului Mediaș împreună cu Clubul Școlar Sportiv Mediaș reia competiția Festivalul Sportului Medieșean ,,Bucuria Mișcării’’.
Scopul acestui festival este de a atrage un număr cât mai mare de copii care să practice exercițiul fizic și să fie initiați în ramurile sportive: atletism, baschet, fotbal, handbal și tenis de câmp.
Peste 500 de elevi din clasele I – IV de la instituțiile de învățământ din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou se vor întrece în zilele de 29 – 30 mai, la cele cinci probe sportive, începând cu ora 10.00 la Sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 5 și la Clubul Școlar Sportiv Mediaș.
Finalele competițiilor se vor desfășura de Ziua Internațională a Copilului, la Clubul Școlar Sportiv Mediaș de la ora 10.00. Premierea copiilor va începe la ora 11.30 în prezența reprezentanților autorității publice locale și a sportivilor de performanță din oraș. Participanții vor primi diplome, tricouri, dulciuri și baloane.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus