Festivitate de retrage cu torțe la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică Reviewed by CD on . Joi 15 iunie 2017, începând cu ora 18:00, se va desfășura retragerea cu torțe a elevilor din clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială nr.3 din Copșa Mică. Ritualul Joi 15 iunie 2017, începând cu ora 18:00, se va desfășura retragerea cu torțe a elevilor din clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială nr.3 din Copșa Mică. Ritualul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivitate de retrage cu torțe la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică

Festivitate de retrage cu torțe la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică

Festivitate de retrage cu torțe la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică

Joi 15 iunie 2017, începând cu ora 18:00, se va desfășura retragerea cu torțe a elevilor din clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială nr.3 din Copșa Mică. Ritualul retragerii cu torțe simbolizează trecerea elevilor din ciclul gimnazial în cel liceal, este văzut în special la retragerea elevilor de la liceele militare, iar ideea a apărut în urmă cu 11 ani, când a fost organizat pentru prima dată la Copșa Mică.
Proaspeții absolvenți ai claselor a VIII-a de la Copșa Mică vor avea parte și de momente artistice pregătite de colegii lor mai mici. Astfel aceștia au pregătit câteva numere de dansuri populare, dansuri de majorete, recitaluri de muzică ușoară, iar la final, toți cei prezenți vor fi invitați la dans în curtea școlii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus