Furt din autoturism soluționat de polițiștii sibieni Reviewed by CD on . În data de 9 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Mun. Sibiu au reținut un bărbat bănuit că, în data de 26 noiembrie În data de 9 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Mun. Sibiu au reținut un bărbat bănuit că, în data de 26 noiembrie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Furt din autoturism soluționat de polițiștii sibieni

Furt din autoturism soluționat de polițiștii sibieni

Furt din autoturism soluționat de polițiștii sibieni

În data de 9 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Mun. Sibiu au reținut un bărbat bănuit că, în data de 26 noiembrie 2017, ar fi sustras 400 de lei dintr-un autoturism parcat în municipiul Sibiu.

În cauză a fost deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ca urmare a activităților operative desfășurate de către polițiștii BIC Sibiu, în data de 9 ianuarie a.c., s-a reușit identificarea și prinderea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în orașul Dumbrăveni, bănuit că, în data de 26 noiembrie 2017, în jurul orei 3,45, ar fi folosit chei potrivite pentru a deschide un autoturism parcat pe strada Faurului, din care a sustras suma de 400 de lei.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând ca, în data de 10 ianuarie a.c., să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus