Incendiu izbucnit în localitatea Dealu Frumos Reviewed by CD on . În această dimineață, în jurul orei 03.00, pompierii din cadrul Stației Agnita au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru st În această dimineață, în jurul orei 03.00, pompierii din cadrul Stației Agnita au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru st Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu izbucnit în localitatea Dealu Frumos

Incendiu izbucnit în localitatea Dealu Frumos

Incendiu izbucnit în localitatea Dealu Frumos

În această dimineață, în jurul orei 03.00, pompierii din cadrul Stației Agnita au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o șură aflată în localitatea Dealu Frumos.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la întreaga șură și alte două anexe gospodărești, aflate în imediata vecinătate. Pompierii au lichidat incendiul după trei ore de luptă cu flăcările, care au cuprins o șură pe o suprafață de aprox. 70 mp, o anexă gospodărească pe o suprafață de aprox. 20 mp și acoperișul altei anexe pe o suprafață de aprox. 30 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus