ISU Sibiu este în doliu. Plt. maj. Florin Bădici a decedat într-un tragic accident de circulație Reviewed by CD on . Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele angajaților de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, care au Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele angajaților de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, care au Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ISU Sibiu este în doliu. Plt. maj. Florin Bădici a decedat într-un tragic accident de circulație

ISU Sibiu este în doliu. Plt. maj. Florin Bădici a decedat într-un tragic accident de circulație

ISU Sibiu este în doliu. Plt. maj. Florin Bădici a decedat într-un tragic accident de circulație

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele angajaților de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, care au pierdut un camarad de nădejde, un om deosebit, un salvator care nu a mai putut fi salvat.
Pompierii sibieni sunt profund îndurerați de pierderea unuia dintre colegi, un om cu experiență, un tânăr pentru care viața s-a încheiat brusc.

Luni, 4 septembrie, a.c., plt.maj. Bădici Florin, aflându-se în concediu de odihnă, a suferit un grav accident de circulație în timp ce se afla în zona Salonic, Grecia. În urma accidentului, acesta a decedat.

Bădici Florin s-a născut la data de 27 aprilie 1984, în oraşul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman.
După absolvirea Școlii de subofițeri pompieri și protecție civilă de la Boldești, unde a ales cariera de salvator şi a îmbrăcat pentru prima dată haina militară, a fost încadrat în data de 31 iulie 2004, ca şi subofițer operativ în cadrul subunității de pompieri din Alexandria, urmând apoi să îndeplinească și funcții de conducător auto, comandant de echipaj și șef gardă intervenție stingere și în cadrul subunității de pompieri de la Turnu Măgurele.
Din data de 01 februarie 2017 a ales să își desfășoare activitatea de salvator la ISU Sibiu, ocupând funcția de comandant de echipaj și conducător auto în cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu.
Timp de peste 12 de ani, a participat la numeroase intervenţii, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.
A decedat la numai 33 de ani, cu liniştea şi împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna.
Pentru cei care l-au cunoscut va rămâne permanent un model de conduită.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus