Joi, 10 mai, va debuta la Sibiu o nouă ediție EUROPAfest Reviewed by CD on . Festivalul sărbătorește 25 de ani de existență, iar de 14 ani se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Casei Regale. Evenimentul va avea loc la Sibiu și București Festivalul sărbătorește 25 de ani de existență, iar de 14 ani se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Casei Regale. Evenimentul va avea loc la Sibiu și București Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Joi, 10 mai, va debuta la Sibiu o nouă ediție EUROPAfest

Joi, 10 mai, va debuta la Sibiu o nouă ediție EUROPAfest

Joi, 10 mai, va debuta la Sibiu o nouă ediție EUROPAfest

Festivalul sărbătorește 25 de ani de existență, iar de 14 ani se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Casei Regale. Evenimentul va avea loc la Sibiu și București în perioada 10-19 mai.

La Sibiu, publicul poate asista la EUROPAfest 25 – Opening Gala Concert, un spectacol de excepție cu pianistul olandez MARCUS BEURSGENS, laureat al Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti. Acesta va evolua alături de Orchestra Filarmonicii Sibiu, sub bagheta dirijorului Gabor Horvath (Ungaria). În program veți putea asculta lucrări de George Gershwin și Dmitri Șostakovici. Evenimentul va avea loc la Sala Thalia, în data de 10 mai, începând cu ora 19.

Un alt eveniment va avea loc la Sibiu în data de 17 mai. „Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti Prizewinners Concert” vă invită la un concert sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Alături de Orchestra Filarmonicii Sibiu va interpreta ca solist Ekaterina Gyorik-Valiulina (Elveția) la vioară. Concertul va avea loc la Sala Thalia începând cu ora 19.

Accesul publicului se realizează în baza biletelor puse în vânzare la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu, de luni până joi, între orele 10-12 și 13-16 sau în seara concertului, la intrarea în sală.

EUROPAfest este un eveniment organizat de jmEvents. Concertele de la Sibiu sunt realizate în parteneriat cu Filarmonica de Stat Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus