Licitație pentru proiectarea drumului județean DJ 107B Păuca-Slimnic Reviewed by CD on . Consiliul Județean Sibiu a demarat procedura de achiziție publică vizând servicii de proiectare și asistență tehnică pentru drumul județean DJ 107 B Păuca-Alămo Consiliul Județean Sibiu a demarat procedura de achiziție publică vizând servicii de proiectare și asistență tehnică pentru drumul județean DJ 107 B Păuca-Alămo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Licitație pentru proiectarea drumului județean DJ 107B Păuca-Slimnic

Licitație pentru proiectarea drumului județean DJ 107B Păuca-Slimnic

Licitație pentru proiectarea drumului județean DJ 107B Păuca-Slimnic

Consiliul Județean Sibiu a demarat procedura de achiziție publică vizând servicii de proiectare și asistență tehnică pentru drumul județean DJ 107 B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic, în lungime de peste 33 km. Firmele interesate să execute aceste servicii pot depune oferta în SEAP până în data de 16 mai.

Valoarea estimată a contractului este de 2,26 milioane lei fără TVA, durata de executare a serviciilor fiind de două luni de la data semnării contractului.

Această investiție se realizează în baza finanțării obținute de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Național de Dezvoltare Locală, valoarea totală a contractului de finanțare fiind de 95.545.543 lei cu TVA. Execuția lucrărilor, prevăzute a se desfășura pe o perioadă de 20 luni, trebuie finalizată până la sfârșitul anului 2020, conform contractului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus