Lucrări de reparații în Piața Unirii din Sibiu Reviewed by CD on . Au început lucrările de reparații în Piața Unirii, pe porțiunea dintre Calea Dumbrăvii ș Hotel Ramada. Lucrările se vor efectua fără închiderea traficului, atât Au început lucrările de reparații în Piața Unirii, pe porțiunea dintre Calea Dumbrăvii ș Hotel Ramada. Lucrările se vor efectua fără închiderea traficului, atât Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lucrări de reparații în Piața Unirii din Sibiu

Lucrări de reparații în Piața Unirii din Sibiu

Lucrări de reparații în Piața Unirii din Sibiu

Au început lucrările de reparații în Piața Unirii, pe porțiunea dintre Calea Dumbrăvii ș Hotel Ramada. Lucrările se vor efectua fără închiderea traficului, atât ziua, cât și noaptea. În următoarele trei zile se va freza asfaltul vechi, iar dacă permit condițiile meteo, constructorul a planificat așternerea noului strat de asfalt în cursul zilei de duminică, 13 mai.

De asemenea, de luni, 14 mai vor începe lucrările de reparații pe strada Cibinului, pe porțiunea dintre Piața Cibin și strada Târgu Fânului, precum și pe strada Râului, între strada Rusciorului și Piața Cibin. Constructorul va freza mai întâi stratul asfaltic, lucrările urmând să se desfășoare sub trafic.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus