Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii sibieni Reviewed by CD on . La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat şi prins un sibian în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autorităţil La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat şi prins un sibian în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autorităţil Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii sibieni

Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii sibieni

Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii sibieni

La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat şi prins un sibian în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autorităţile judiciare germane au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de fals de monedă.

Bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Alba Iulia, care a dispus arestarea preventivă pentru 15 zile.

Sibianul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii sibieni au identificat şi prins un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Beneşti, pe numele căruia Judecătoria Avrig a emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul este condamnat la o pedeapsă de 2 ani, 1 lună şi 10 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

La data de 12 aprilie a.c., un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Avrig, a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Conform mandatului emis de Judecătoria Avrig, bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus