Minor de 15 ani, din Arpașu de Jos, depistat la volanul unei autoutilitare Reviewed by CD on . În data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 10,30, în afara localității Cârța, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe DJ 105D de către o În data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 10,30, în afara localității Cârța, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe DJ 105D de către o Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Minor de 15 ani, din Arpașu de Jos, depistat la volanul unei autoutilitare

Minor de 15 ani, din Arpașu de Jos, depistat la volanul unei autoutilitare

Minor de 15 ani, din Arpașu de Jos, depistat la volanul unei autoutilitare

În data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 10,30, în afara localității Cârța, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe DJ 105D de către o persoană de sex masculin.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că la volan se află un minor în vârstă de 15 ani, domiciliat în localitatea Arpașu de Jos, pe numele căruia polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La controlul efectuat asupra încărcăturii autoutilitarei, a fost identificată cantitatea de 0,6 mc lemn de foc fără documente de proveniență, motiv pentru care minorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.500 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Arpașu.

Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Cârța.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus