Municipiul Sibiu participă la târgurile de turism din Viena și Stuttgart Reviewed by CD on . Sibiul va fi promovat la târgurile de turism din Viena (11-14 ianuarie) și Stuttgart (13-21 ianuarie). Echipele Primăriei Sibiu vor distribui materiale de promo Sibiul va fi promovat la târgurile de turism din Viena (11-14 ianuarie) și Stuttgart (13-21 ianuarie). Echipele Primăriei Sibiu vor distribui materiale de promo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Municipiul Sibiu participă la târgurile de turism din Viena și Stuttgart

Municipiul Sibiu participă la târgurile de turism din Viena și Stuttgart

Municipiul Sibiu participă la târgurile de turism din Viena și Stuttgart

Sibiul va fi promovat la târgurile de turism din Viena (11-14 ianuarie) și Stuttgart (13-21 ianuarie). Echipele Primăriei Sibiu vor distribui materiale de promovare a atracțiilor turistice și a evenimentelor orașului, oferind informații vizitatorilor care sunt interesați să își petreacă vacanțele în Sibiu.

Un accent deosebit va fi pus în promovare pe cel mai nou proiect al regiunii Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019. Publicul va primi informații despre evenimentele care se pregătesc deja în Sibiu pentru anul 2019. De asemenea, va fi promovată și aplicația Sibiu City App, un instrument util, un ghid turistic pentru cei care ajung în orașul nostru, dar și o sursă de informare actualizată cu privire la atracțiile orașului pentru cei care planifică o vacanță aici.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus