Noaptea Bucătarilor la Sibiu Reviewed by CD on . Vineri, 24 noiembrie, la ora 20, va avea loc evenimentul Noaptea Bucătarilor. Acesta se desfășoară în cadrul proiectului „Școala de bucătari” organizat de Rotar Vineri, 24 noiembrie, la ora 20, va avea loc evenimentul Noaptea Bucătarilor. Acesta se desfășoară în cadrul proiectului „Școala de bucătari” organizat de Rotar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Noaptea Bucătarilor la Sibiu

Noaptea Bucătarilor la Sibiu

Noaptea Bucătarilor la Sibiu

Vineri, 24 noiembrie, la ora 20, va avea loc evenimentul Noaptea Bucătarilor. Acesta se desfășoară în cadrul proiectului „Școala de bucătari” organizat de Rotary Club Sibiu în parteneriat cu Facultatea de Științe Agricole și Protecția Mediului și Asociația Adi Hădean și va consta în prepararea unor delicii culinare la restaurantele Jules, Max, La Cuptor și Syndicat Gourmet.

Studenți și absolvenți ai școlii de bucătari Adrian Hădean vor pregăti diferite preparate prin care vor încerca să evidențieze potențialul bucătarilor sibieni. Biletele pot fi cumpărate din restaurantele participante până în data de 23 noiembrie.

„Școala de bucătari” este un eveniment susținut de Primăria Sibiu prin Agenda Comunității 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus