Numărul incendiilor de vegetație uscată și resturi menajere este în creștere în județului Sibiu Reviewed by CD on . Pompierii sibieni au intervenit pentru stingerea a peste 80 de incendii izbucnite la vegetație uscată și resturi menajere, de la începutul anului 2018 și până î Pompierii sibieni au intervenit pentru stingerea a peste 80 de incendii izbucnite la vegetație uscată și resturi menajere, de la începutul anului 2018 și până î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Numărul incendiilor de vegetație uscată și resturi menajere este în creștere în județului Sibiu

Numărul incendiilor de vegetație uscată și resturi menajere este în creștere în județului Sibiu

Numărul incendiilor de vegetație uscată și resturi menajere este în creștere în județului Sibiu

Pompierii sibieni au intervenit pentru stingerea a peste 80 de incendii izbucnite la vegetație uscată și resturi menajere, de la începutul anului 2018 și până în prezent. Doar în cursul lunii septembrie au fost înregistrate 10 astfel de situații, cu patru mai multe decât în anul anterior, în aceeași perioadă.

În acest sens, pompierii s-au mobilizat pentru lichidarea acestor incendii pe raza localităților Sibiu, Mediaș, Veștem, Șelimbăr, Apoldu de Jos, Ighișu Nou, Apoldu de Sus, Avrig, Aciliu, Biertan, Bradu, Bungard, Cârțișoara, Copșa Mică, Daia, Dumbrăveni, Ighișul Nou, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Poplaca, Porumbacu de Jos, Racovița, Ruși, Săliște, Scoreiu, Sibiel, Slimnic, Tălmaciu și Turnu Roșu.

Incendiile au fost lichidate prompt, limitându-se și evitându-se pe cât posibil producerea de pagube materiale. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus