O nouă ediție a festivalului Dialog Sibiu Book Festival – Open Minds Reviewed by CD on . Festivalul Dialog Sibiu Book Festival – Open Minds revine cu o nouă ediție în perioada 13-16 septembrie. Evenimentul are ca slogan „Citește! Privește! Ascultă!” Festivalul Dialog Sibiu Book Festival – Open Minds revine cu o nouă ediție în perioada 13-16 septembrie. Evenimentul are ca slogan „Citește! Privește! Ascultă!” Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție a festivalului Dialog Sibiu Book Festival – Open Minds

O nouă ediție a festivalului Dialog Sibiu Book Festival – Open Minds

O nouă ediție a festivalului Dialog Sibiu Book Festival – Open Minds

Festivalul Dialog Sibiu Book Festival – Open Minds revine cu o nouă ediție în perioada 13-16 septembrie. Evenimentul are ca slogan „Citește! Privește! Ascultă!” și își propune stimularea interesului pentru lectura și muzica de calitate, ca mod de petrecere a timpului liber.

În Piața Mică, editurile participante vă așteaptă cu titluri noi și cu oferte speciale de carte, iar în zilele de 14 și 15 septembrie atmosfera va fi completată de concerte de muzică unplugged. Și anul acesta va continua campania de colectare şi donaţie de carte „Dai carte, ai parte”!

Festivalul Dialog „SibiuBookFestival – Open Minds” este un eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus