O nouă ediție Sibiu Magic Show Reviewed by CD on . Teatrul pentru Copii și Tineret Gong Sibiu organizează în perioada 6-10 decembrie o nouă ediție Sibiu Magic Show. Festivalul reunește la Sibiu actori și artiști Teatrul pentru Copii și Tineret Gong Sibiu organizează în perioada 6-10 decembrie o nouă ediție Sibiu Magic Show. Festivalul reunește la Sibiu actori și artiști Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție Sibiu Magic Show

O nouă ediție Sibiu Magic Show

O nouă ediție Sibiu Magic Show

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong Sibiu organizează în perioada 6-10 decembrie o nouă ediție Sibiu Magic Show. Festivalul reunește la Sibiu actori și artiști magicieni din Australia, Cuba, Italia, România, Rusia, Spania și Ucrania.

Programul include o mare varietate de spectacole pentru toate vârstele, de la numere de iluzionism, prestidigitație, levitație, la stand up comedy, clovnerie, animație, teatru de umbre, dar și ateliere de creație. Copiii cu vâsta între 6 și 10 ani pot participa la o serie de ateliere unde vor învăța, printre altele, să îți construiască jobenul și bagheta magică, dar și câteva trucuri cu cărți și obiecte animate.

Biletele pentru spectacolele și ateliere prezentate în cadrul festivalului pot fi achiziționate online prin eventim.ro, de la Librăriile Humanitas sau direct de la sediul Teatrului Gong de miercuri până vineri între orele 11-18, sâmbăta în intervalul orar 10-18, iar duminica de la 10 la 14. Prețul unui bilet variază între 9 și 14 lei, în funcție de eveniment.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus