O nouă ediție Street Food Festival la Sibiu Reviewed by CD on . O nouă ediție Street Food Festival se va desfășura în perioada 31 mai-3 iunie, în Piața Mare. Participanții la eveniment se vor putea delecta cu preparate culin O nouă ediție Street Food Festival se va desfășura în perioada 31 mai-3 iunie, în Piața Mare. Participanții la eveniment se vor putea delecta cu preparate culin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție Street Food Festival la Sibiu

O nouă ediție Street Food Festival la Sibiu

O nouă ediție Street Food Festival la Sibiu

O nouă ediție Street Food Festival se va desfășura în perioada 31 mai-3 iunie, în Piața Mare. Participanții la eveniment se vor putea delecta cu preparate culinare diverse de la burgeri la gyros, de la mâncare cu specific mexican la preparate cu specific chinezesc, paste, sushi, preparate din carne de pui, cartofi preparați în moduri felurite, dulciuri și multe altele.

Latura gastronomică a festivalului este completată de cea artistică. Pe toată perioada evenimentului se vor desfățura concerte de muzică live cu Rockabella, Cezar, Dimitri’s Bats, Ana and the Changes, Firma, Melting Dice, JazzyBit, E.M.I.L, Ligia Hojda și The Mono Jacks. De asemenea, în fiecare seară, începând cu ora 21.30, va fi proiectat un film, în cadrul programului „Outdoor Culinary Cinema”.

Pe parcursul celor patru zile de eveniment, cei mici vor putea participa la diverse activități precum ateliere de creație, face painting, realitate virtuală, Dino Photo și „Găsește dinozaurii pierduți”.

Street Food Festival Sibiu 2018 este un eveniment organizat de Asociația Focus Sibiu. Programul cultural al acestuia este cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus