O nouă ediție a turneului de tenis Sibiu Open Reviewed by CD on . O nouă ediție Sibiu Open va avea loc în perioada 15-23 septembrie. Turneul de tenis masculin se va desfășura pe terenurile Tenis Club Pamira (Calea Șurii Mici, O nouă ediție Sibiu Open va avea loc în perioada 15-23 septembrie. Turneul de tenis masculin se va desfășura pe terenurile Tenis Club Pamira (Calea Șurii Mici, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție a turneului de tenis Sibiu Open

O nouă ediție a turneului de tenis Sibiu Open

O nouă ediție a turneului de tenis Sibiu Open

O nouă ediție Sibiu Open va avea loc în perioada 15-23 septembrie. Turneul de tenis masculin se va desfășura pe terenurile Tenis Club Pamira (Calea Șurii Mici, nr. 39) și aduce la Sibiu nume importante din circuitul mondial precum: Nicolas Almagro și Lukas Rosol – campioni mondiali cu țările lor în Cupa Davis, Simone Bolelli – campion la dublu la Australian Open 2015 și Florin Mergea – medaliat cu argint la ultima ediție a Jocurilor Olimpice. Valoarea totală a premiilor este de 50.000 de dolari.

Cu ocazia evenimentului Sibiu Open Kids Day va veni la Sibiu Mihaela Buzărnescu, cea mai bine clasată jucătoare română în topul WTA după Simona Halep. Aceasta va fi alături de micuții sportivi, duminică, 16 septembrie, începând cu ora 14. În afara tenisului, copiii vor putea juca și baschet, mini-fotbal sau tenis de masă, vor putea participa la ștafete și alte jocuri interactive sau la atelierul de pictură organizat de Art & Fun.

Sibiu Open 2018 este un eveniment organizat de Asociația Clubul Sportiv Tenis Club Pamira și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus