Oaspeți din Republica Moldova la Consiliul Județean SIbiu Reviewed by CD on . Pentru impulsionarea relațiilor dintre unitățile teritorial administrative similare din Republica Moldova și România, în acord cu politica Uniunii Europene care Pentru impulsionarea relațiilor dintre unitățile teritorial administrative similare din Republica Moldova și România, în acord cu politica Uniunii Europene care Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oaspeți din Republica Moldova la Consiliul Județean SIbiu

Oaspeți din Republica Moldova la Consiliul Județean SIbiu

Oaspeți din Republica Moldova la Consiliul Județean SIbiu

Pentru impulsionarea relațiilor dintre unitățile teritorial administrative similare din Republica Moldova și România, în acord cu politica Uniunii Europene care încurajează aceste cooperări, Consiliul Județean Sibiua primit miercuri, 5 aprilie, vizita unei delegații din Republica Moldova.

Gazda întâlnirii a fost domnul Marcel Luca, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, care și-a exprimat bucuria că se pot găsi căi de comunicare cu autoritățile locale din Republica Moldova și și-a manifestat speranța că vor apărea și rezultate concrete care să contribuie substanțial la proiectele pe care oaspeții moldoveni le au. În acest sens, la întâlnire au participat primari din județul Sibiu care au deschiderea pentru o înfrățire cu localități din Republica Moldova.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus