Proiect comunitar „Pentru un Sibiu curat” Reviewed by CD on . Asociația Rotary Club Sibiu va desfășura în zilele de 12 septembrie și 7 octombrie proiectul comunitar „Pentru un Sibiu curat”. Demarat în anul 2016, acesta est Asociația Rotary Club Sibiu va desfășura în zilele de 12 septembrie și 7 octombrie proiectul comunitar „Pentru un Sibiu curat”. Demarat în anul 2016, acesta est Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proiect comunitar „Pentru un Sibiu curat”

Proiect comunitar „Pentru un Sibiu curat”

Proiect comunitar „Pentru un Sibiu curat”

Asociația Rotary Club Sibiu va desfășura în zilele de 12 septembrie și 7 octombrie proiectul comunitar „Pentru un Sibiu curat”. Demarat în anul 2016, acesta este o campanie de informare și conștientizare a deținătorilor de animale de companie cu privire la obligația de a curăța mizeria lăsată de aceste animale pe domeniul public.

Pe parcursul celor două zile, voluntarii asociației vor desfășura în Parcul Sub Arini și în parcul din cartierul Ștrand, activități de instruire a deținătorilor de animale de companie, vor împărți pliante cu sfaturi privind îngrijirea animalelor. De asemenea vor distribui în jur de 500 de dispensere cu pungi care pot fi atașate la lesa animalelor, acestea fiind utile și necesare pentru adunarea mizeriei.

În cadrul campaniei din luna octombrie se vor amplasa 10 dispensere mari cu pungi în zonele intens frecventate de posesorii de animale de companie.

Acest proiect este cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Comunității 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus