Proiecții de film la Sibiu, cu tematică legată de Primul Război Mondial Reviewed by CD on . Fundația Pro Art Hermannstadt în parteneriat cu Astra Film organizează, în perioada 23-25 noiembrie, o serie de proiecții de film cu tematică legată de Primul R Fundația Pro Art Hermannstadt în parteneriat cu Astra Film organizează, în perioada 23-25 noiembrie, o serie de proiecții de film cu tematică legată de Primul R Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proiecții de film la Sibiu, cu tematică legată de Primul Război Mondial

Proiecții de film la Sibiu, cu tematică legată de Primul Război Mondial

Proiecții de film la Sibiu, cu tematică legată de Primul Război Mondial

Fundația Pro Art Hermannstadt în parteneriat cu Astra Film organizează, în perioada 23-25 noiembrie, o serie de proiecții de film cu tematică legată de Primul Război Mondial, în cadrul proiectului „Istoria Prezentului Românesc – o limbă, o istorie, o națiune”.

Astfel, sibienii sunt invitați să vizioneze Ultima noapte de dragoste (1980, r. Sergiu Nicolaescu), O foarte lungă logodnă / A Very Long Engagement (2004, r. Jean-Pierre Jeunet), Prin cenușa imperiului (1976, r. Andrei Blaier), Crăciun fericit / Joyeux Noel (2005, r. Christian Carion) și Pădurea Spânzuraților (1965, r. Liviu Ciulei ).

Filmele vor putea fi urmărite la Astra Film Cinema (Piața Mică, Nr.11). Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile.

Proiecțiile vor fi precedate de o scurtă prezentare realizată de Mirona-Ioana Tatu, regizor de film și storyteller. Filmul „Pădurea Spânzuraților” va fi prezentat de prof. univ. dr. Mihaela Grancea de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus