Proiectul ​„Mâinile curate salvează vieți” se derulează în Sibiu Reviewed by CD on . Primăria Sibiu a găzduit conferința de lansare a proiectului ​„Mâinile curate salvează vieți", o inițiativă a Spitalului de Pediatrie în parteneriat cu Facultat Primăria Sibiu a găzduit conferința de lansare a proiectului ​„Mâinile curate salvează vieți", o inițiativă a Spitalului de Pediatrie în parteneriat cu Facultat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proiectul ​„Mâinile curate salvează vieți” se derulează în Sibiu

Proiectul ​„Mâinile curate salvează vieți” se derulează în Sibiu

Proiectul ​„Mâinile curate salvează vieți” se derulează în Sibiu

Primăria Sibiu a găzduit conferința de lansare a proiectului ​„Mâinile curate salvează vieți”, o inițiativă a Spitalului de Pediatrie în parteneriat cu Facultatea de Medicină și Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității Lucian Blaga.

Proiectul se adresează tuturor sibienilor, dar în special copiilor și tinerilor care vor avea ocazia să participe la o serie de sesiuni de informare și workshop-uri​ despre importanța spălării mâinilor în menținerea sănătății. Copiii și tinerii vor afla ​cum să își spele corect mâinile și la ce riscuri se expun dacă nu adoptă acest gest de bază în igiena personală.

​Alături de ceilalți parteneri ai proiectului, primarul Astrid Fodor a participat la eveniment în semn de susținere pentru o inițiativă importantă pentru comunitate:

„Educația pentru igienă și sănătate trebuie să înceapă acasă, cu regulile pe care părinții au datoria să le transmită copiilor și continuă la școală, prin grija profesorilor. Astfel de proiecte precum cel inițiat de Spitalul de Pediatrie și partenerii săi consolidează aceste noțiuni esențiale în mintea celor mai tineri membri ai comunității. Felicitări echipei care conduce acest proiect. Transmit cu această ocazie aprecierea mea pentru modul în care Spitalul de Pediatrie s-a deschis către comunitate în ultimul an, prin atitudine și proiecte pentru sibieni.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus