Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu a ajuns la ediția a XVIII-a Reviewed by CD on . Sala expozițională a Primăriei Sibiu este gazda Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu. Evenimentul ajuns la cea de-a XVIII-a ediție se desfășo Sala expozițională a Primăriei Sibiu este gazda Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu. Evenimentul ajuns la cea de-a XVIII-a ediție se desfășo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu a ajuns la ediția a XVIII-a

Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu a ajuns la ediția a XVIII-a

Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu a ajuns la ediția a XVIII-a

Sala expozițională a Primăriei Sibiu este gazda Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu. Evenimentul ajuns la cea de-a XVIII-a ediție se desfășoară în acest an sub patronajul a șase federații fotografice internaționale: Fédération Internationale de l’Art Photographique, Royal Photographic Society, Images Sans Frontière, Global Photographic Union, International Union of Photographers și Asociaţa Artiştilor Fotografi din România.

În perioada 12 noiembrie – 2 decembrie sunteți invitați să admirați cele 200 de fotografii selecționate, aparținând unor artiști din peste 50 de țări din întreaga lume. Anul acesta, artiștii fotografi au participat la secțiunile „Photo Travel” și „Open”.

Vernisajul va avea loc duminică, 12 noiembrie, la ora 12. Expoziția poate fi vizitată conform programului de funcționare al Centrului de Informații pentru Turiști, de luni până vineri în intervalul orar 9-17 și sâmbăta și duminica între orele 9-13.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus