Sancțiuni aplicate de jandarmii sibieni în weekend Reviewed by CD on . În perioada 10-11.06. a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu au desfășurat o serie de acțiuni pe linia prevenirii și combaterii fa În perioada 10-11.06. a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu au desfășurat o serie de acțiuni pe linia prevenirii și combaterii fa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sancțiuni aplicate de jandarmii sibieni în weekend

Sancțiuni aplicate de jandarmii sibieni în weekend

Sancțiuni aplicate de jandarmii sibieni în weekend

În perioada 10-11.06. a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu au desfășurat o serie de acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor de încălcare a normelor legale privind regimul piscicol.

În acest sens, jandarmii sibienii au acționat independent pe râul Olt, în sectorul cuprins între Arpașu de Jos și Turnu Roșu, prilej cu care au constatat un nr. de 9 fapte antisociale care se încadrează în prevederile OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, aplicând pentru acestea 3 sancțiuni cu ‘Avertisment’ și 6 amenzi contravenționale în valoare totală de 1.800,00 ron.

Cetățenii pot solicita sprijinul jandarmilor apelând în orice moment numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitiv.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus