Săptămâna Alăptării la Sibiu Reviewed by CD on . În perioada 1-7 august, tinerele și viitoarele mămici sunt invitate să participe la campania de informare „Săptămâna Alăptării la Sibiu”. Acestea au posibilitat În perioada 1-7 august, tinerele și viitoarele mămici sunt invitate să participe la campania de informare „Săptămâna Alăptării la Sibiu”. Acestea au posibilitat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Săptămâna Alăptării la Sibiu

Săptămâna Alăptării la Sibiu

Săptămâna Alăptării la Sibiu

În perioada 1-7 august, tinerele și viitoarele mămici sunt invitate să participe la campania de informare „Săptămâna Alăptării la Sibiu”. Acestea au posibilitatea să primească consultanță de la specialiștii în domeniu, să se informeze corect despre alăptare și să primească soluții și răspunsuri punctuale la diverse probleme cu care se confruntă.

În cadrul evenimentului sunt organizate mai multe acțiuni:
– Întâlniri de grup pentru sprijinirea alăptării, în zilele 1, 2, 3, 6 și 7 august, între orele 10.30 – 12.30, la Color Café Sibiu.
– Vizionarea documentarului „Îndrăznesc să alăptez! Pași spre conștientizare”, produs de Lion Mentor Association, vineri 3 august, ora 18, la Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder”, din Piața Mică nr.11.
– Conferința „Alăptarea – fundația vieții”, susținută de Andreea Ola, psiholog și consultant în alăptare acreditat internațional, sâmbătă, 4 august, orele 10 – 13, la Hotel Continental Forum, sala Paris Eiffel.

Toate activitățile evenimentului sunt gratuite, fiind dedicate nu numai mămicilor, dar și tuturor persoanelor care intră în contact cu acestea, respectiv partenerul de viață, membrii familiei, medici, farmaciști etc. Cei care doresc să participe pot găsi mai multe detalii pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AsociatiaSprijinPentruMame/ .

Proiectul este organizat de Asociația Sprijin pentru Mame și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității 2018

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus