Serbarea „Maifest” se va desfășura sâmbătă, 5 mai, la Sibiu Reviewed by CD on . Sărbătoare cu tradiție, ce contribuie la menținerea și promovarea patrimoniului cultural german în țara noastră, Serbarea de mai – „Maifest”, se va desfășura sâ Sărbătoare cu tradiție, ce contribuie la menținerea și promovarea patrimoniului cultural german în țara noastră, Serbarea de mai – „Maifest”, se va desfășura sâ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Serbarea „Maifest” se va desfășura sâmbătă, 5 mai, la Sibiu

Serbarea „Maifest” se va desfășura sâmbătă, 5 mai, la Sibiu

Serbarea „Maifest” se va desfășura sâmbătă, 5 mai, la Sibiu

Sărbătoare cu tradiție, ce contribuie la menținerea și promovarea patrimoniului cultural german în țara noastră, Serbarea de mai – „Maifest”, se va desfășura sâmbătă, 5 mai, în intervalul orar 9,30-15, în curtea Colegiului Național „Samuel von Brukenthal”. Prin amploarea sa, cu peste 700 de participanți, „Maifest” este una dintre dintre cele mai complexe manifestări culturale ale elevilor din școlile și liceele cu predare în limba germană din Sibiu.

Cea de-a XXVIII-a ediție se va deschide cu parada porturilor populare pe muzică de fanfară. Începând cu ora 9,30, aproximativ 300 de elevi vor prezenta costumele publicului, parcurgând următorul traseu: Piața Huet, Podul Minciunilor, Piața Mică, Piața Mare, curtea Colegiului Național „Samuel von Brukenthal”. Manifestarea va continua cu programul cultural- artistic din care fac parte: dansuri de societate, dansuri populare săsești, poezii și cântece de primăvară.

Evenimentul este organizat de Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus