Sibian reținut pentru tâlhărie Reviewed by CD on . În data de 17 septembrie, în jurul orei 15,30, un sibian a sesizat faptul că, în timp ce se afla în Piaţa Unirii din municipiul Sibiu, o persoană de sex masculi În data de 17 septembrie, în jurul orei 15,30, un sibian a sesizat faptul că, în timp ce se afla în Piaţa Unirii din municipiul Sibiu, o persoană de sex masculi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibian reținut pentru tâlhărie

Sibian reținut pentru tâlhărie

Sibian reținut pentru tâlhărie

În data de 17 septembrie, în jurul orei 15,30, un sibian a sesizat faptul că, în timp ce se afla în Piaţa Unirii din municipiul Sibiu, o persoană de sex masculin l-a agresat fizic şi l-a deposedat de suma de aproximativ 8.000 de lei.

În urma intervenţiei operative a poliţiştilor rutieri şi de ordine publică, în 30 de minute de la sesizare, pe strada Rennes, s-a reuşit identificarea şi prinderea persoanei bănuite de săvârşirea faptei, sibian în vârstă de 17 ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi redat persoanei vătămate.

În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar faţă de tânărul prins s-a luat măsura reţinerii 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus